Коул Палмър участва в последния мач на Челси от Висшата

...
Коул Палмър участва в последния мач на Челси от Висшата
Коментари Харесай

Челси печели навременна победа за Нюкасъл, за да облекчи натиска върху Маурисио Почетино - 5 точки за говорене

Коул Палмър взе участие в последния мач на Челси от Висшата лига преди интернационалната пауза, изпращайки известие до треньора на Англия Гарет Саутгейт с гол и асистенция против Нюкасъл Юнайтед.

Сините се нуждаеха от по-малко от шест минути, с цел да извадят носовете си напред, когато напъните на Палмър лишиха тъч на Никълъс Джаксън и се промъкнаха в мрежата на Нюкасъл. Малко преди почивката обаче всичко беше равностойно, с помощта на фантастично ниско довеждане докрай на Александър Исак.

Хората на Маурисио Почетино обаче не бяха подготвени, както постоянно се случва този сезон, Палмър пристигна козове, до момента в който съотборниците му духаха горещо и студено, предизвиквайки гол от нищото тъкмо преди приключването тутакси.

Домакините можеха да вкарат трети, единствено за Дан Бърн да се върне и да почисти Рахийм Стърлингово изпитание отвън линията. В последна сметка те усилиха запаса си Михайло Мудрик, което разреши на мениджъра напрегнат Почетино да спи малко по-спокойно... макар че късният гърмеж н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР