Котсуолдс е известен със своите идилични красиви места - но

...
Котсуолдс е известен със своите идилични красиви места - но
Коментари Харесай

Американските туристи си тръгнаха разочаровани от идиличния регион на Обединеното кралство - и отзивите им са забавни

Котсуолдс е прочут със своите идилични красиви места - само че в случай че не знаете какви са те, може да звучи малко объркващо.

Известен с красивите си живописни улици и тучната зелена природа, не е чудно, че туристи от цялото Обединено кралство - и от света - посещават региона на историческите села и селца. Нетърпеливите туристи от Съединени американски щати желаеха да видят защо е врявата, само че останаха комплицирани, когато не можаха да намерят „ Котсуолдс “, който чакаха да видят, и не бяха впечатлени от това, което откриха. Те се обърнаха към TripAdvisor, с цел да споделят мненията си.

Един американски екскурзиант от Тексас реши да посети Касъл Комб, малко селце в Котсуолдс и постоянно наричано най-красивото в региона, защото споделиха, че „ няма доста за гледане “ и остана много сърдит, че не могат намерете замъка - наподобява, че са останали комплицирани за името на селото. Те написаха: „ Няма ЗАМЪК в Касъл Комб! Няма палат, само че има остатъци от палат, само че няма да го видите. Обрасъл е и е в частна благосъстоятелност. “ Както се съоб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР