Коцкар от Добролево си викнал 15-годишна циганка за секс, но

...
Коцкар от Добролево си викнал 15-годишна циганка за секс, но
Коментари Харесай

От последните минути: Циганка нападна и ограби стар мераклия в Добролево, полицията светкавично я задържа

Коцкар от Добролево си викнал 15-годишна циганка за секс, само че при заплащането за любовните милувки момата не останала удовлетворена и го потрошила, научи извънредно организация BulNews. Случката се разиграла в сряда в дома на възрастния мераклия, който след срещата с жрицата на любовта останал със строшен крайник и други пострадвания в безпомощно положение в дома си.
Около 70-годишния мъж е открит в несвяст едвам през днешния ден от свои родственици, които като го видели незабавно алармирали за нападението на тел. 112.
Минути след сигнала униформените към този момент разследвали какво тъкмо е станало във въпросния ден. Оказало се, че мераклията се бил уговорил с малолетната за буен секс, само че на финала не й платил уговорената сума. Жрицата на любовта се ядосала и потрошила от пердах лъжливия любовчия, като съумяла даже да му счупи единия крайник. На всичко от горната страна намерила и отмъкнала всичките му спестявания, мобилния телефон и други скъпи движимости.
Полицаите от Бяла Слатина реагирали стремително и единствено за 3 часа разрили какво тъкмо се е случило и заловили малолетната циганка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР