Коцето Калки несъмнено е многофункционална личност – музикант, актьор, стоматолог,

...
Коцето Калки несъмнено е многофункционална личност – музикант, актьор, стоматолог,
Коментари Харесай

Певецът легенда и звезда от „Хелс Китчън“ Коцето Калки: Заради младата си жена Мартина съм винаги в топ форма

Коцето Калки безспорно е многофункционална персона – музикант, артист, стоматолог, мистик, а в този момент го раздава и готвач в „ Хелс Китчън “ по Нова тв. Признава, че елементарно се ориентирал в кулинарното предаване след трикратното му присъединяване в „ Черешката на тортата “.

 

Не е като да му липсва упоритост да си тръгне като победител на звездния тим, само че гледайки уменията на останалите участници, счита, че различен ще бъде спечелилият.

Категоричен е, че който е бил в казарма като него, не може да се шашне току-тъй от гнева и реакциите на началник Виктор Ангелов.

 

Досега постоянно е готвил по свои предписания, само че откогато влезнал в „ Хелс Китчън “ у него се породило предпочитание да се образова в кулинарно отношение. Дава си сметка, че кулинарното изкуство е въпрос на съществено многогодишно образование.

Вкъщи се редуват със брачната половинка му в готвенето, въпреки да не им остава доста време за това.

 

Спрял да яде месо вследствие на извънредно неприятна преживелица с куче през 1995 година – смачкал паленце, до момента в който изкарвал колата си от вилата, с цел да отиде на парапланеризъм. Няколко часа се опитвал да го избави, само че не съумял и по-късно нещо се пречупило в него. От този миг нататък завършил с месото.

Спазва прецизно великденските пости от 90-те години, когато бил предан на християнството съвсем до фанатизъм.

 

От 6 години са публично семейство с пианистката Мартина Табакова и за това време не са се разделяли. Най-сериозният им проблем си остава ангажираността и.

Признава си, че ревнува Мартина, която взе участие и в разнообразни състезания за хубост. Макар да осъзнава, че това е сериозен минус, показва, че няма сили да се отърве от него. Освен това брачната половинка му е с 25 години по-млада от него и поради това от време на време упорства да я съпровожда като върви на такива състезания.

 

От една страна това, че брачната половинка му е много по-млада от него е притеснително, защото постоянно приковава мъжките погледи, само че от друга, това го кара да се поддържа на равнище.

Успява да практикува зъболекарската си специалност с помощта на това, че обединил пространствата в една постройка – зъболекарски кабинет, жилище и музикален офис, и не му се постанова да пътува от едното място до другото.

Инфо: Уикенд

Тагове: Коцето Калки Мартина Табакова „ Хелс Китчън “ шеф Виктор Ангелов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР