Коцето е един от ВИП-овете, който има ученик в първи

...
Коцето е един от ВИП-овете, който има ученик в първи
Коментари Харесай

Коцето, Джаферович и Гавазова изпратиха първолаци

Коцето е един от ВИП-овете, който има възпитаник в първи клас. Певецът преди дни бе забъркан в противен секскандал, само че на днешния ден демонстрира положително въодушевление и честити празника на учениците. Най-коментираната участничка в " Игри на волята " Жени Джаферович също има първолаче. Синът на риалити героинята за първи път прекрачи прага на школото. Тя, сходно на Константин има и щерка, която към този момент има опит с учебниците.

Реклама
" Честит първи образователен ден, благи деца! На добър час! Аз съм една щастлива майка на първокласник и четвъртокласничка и още по-щастлива съм, че на този празник участват и техните прабаба и прародител ", изясни Евгения.

Реклама

И журналистката Биляна Гавазова изпрати наследник първолак, а момчето ще може да разчита на майка си в подготовката на домашните, тъй като тя сега е в отмора, откакто напусна Би Ти Ви. Продуцентът Иван Христов също се похвали с възпитаник, който е избрал освен да счита и да написа, само че и да познава нотите. Синът на Христов и Ирина Тенчева ще учи в умизикалното учебно заведение в столицата, където към този момент във втори клас е и детото на Асен Блатечки и Диляна Попова.

Инфлуенсърката Антоанет Пепе също сподели първокласник-по-голямата щерка (на челната снимка). Дъщерята на Александър Кадиев избра скъпарското " Българско школо " за образованието си, а на 15 септември се появи в национална носия.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР