Котките са толкова мистериозни същества. Те искат да имат свое

...
Котките са толкова мистериозни същества. Те искат да имат свое
Коментари Харесай

Ето как да разберете, че котката иска да ви каже нещо

Котките са толкоз мистериозни същества. Те желаят да имат свое персонално пространство и би трябвало да имат мощна връзка със притежателя си, с цел да може той да ги разбере. В тази публикация ще ви разкрием какво значат избрани държания на котките.

Ближе ви

Сладкото животинче обича да ближе лицето на стопанина си, с цел да покаже любов и обвързаност, което е явно. Но има и още две аргументи, заради които може да го прави. Котето може да демонстрира, че е уплашено и не се усеща добре. " Близането най-често се асоциира с възстановяване на връзката сред котката и притежателя, само че от време на време може да е и знак за безпокойствие и паника. Проверете каква е околната среда за животното и дали няма нещо, което го стресира ", споделят експертите. Котето постоянно ближе стопаните, когато те са упражнявали и се връщат от спорт.

Стои в тоалетната си

Когато котето стои в тоалетната постоянно, без да я употребява, може също да значи, че е уплашено, или даже болно. " Котките стоят в тоалетната си, когато търсят изолираност, считат, че това място е безвредно за тях ", изяснява още доктор Рейчъл Барак, ветеринар, практикуващ в Ню Йорк.

Преследва ви у дома

Понякога животинчето върви след вас и ви следва на всички места. Това е елементарно обяснимо, демонстрира, че котката желае внимание, желае да си играете с него, да го гушкате. Възможно е и да ви моли за храна и вода.

Мяука постоянно

Знаете ли, че котките мяукат единствено на хората? Няма да чуете да го вършат към други животни или себеподобни. Красивите животни употребяват този звуков сигнал, с цел да привлекат човешкото внимание. Ако наблюдавате от близо ще забележите разликата в другите обстановки, тъкмо по какъв начин го прави, когато желае храна, внимание или нещо друго. Също както и хората, гальовните домашни любимци показват по друг метод потребностите си в обстановките. Обърнете внимание на интонацията и силата на мяукането, с цел да разберете всякога тъкмо какво желае да ви каже.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР