Котките са едни от най-мистичните животни, на които се приписва

...
Котките са едни от най-мистичните животни, на които се приписва
Коментари Харесай

Eнергията на белите котки: каква е основната им сила

 бяла-котка

Котките са едни от най-мистичните животни, на които се приписва способността да излизат отвън познатите граници и да влизат в различен свят. Смята се, че котките имат специфични качества, с помощта на които могат да отхвърлен неприятностите и да привлекат благополучие.

Цветът на домашния любим има надълбоко въздействие върху силата на дома, а експертите по биоенергия натъртват на белите животни. Експертите предлагат да се запознаете с характерностите на белоснежните котараци и котки, с цел да разберете по-добре тяхното предопределение.

Поверия и вярвания за белите котки

Според поверието срещата с бяла котка или котарак е знак на шанс. Ако сте тръгнали по някаква работа  и по пътя е имало снежнобяло животно, тогава всичко ще се случ по най-хубавия метод.

Бялата котка в къщата е знак на отбрана. Животното не позволява негативна сила и съвършено се оправя с ролята на бранител от всевъзможни беди, кавги и злоба.

Самотен човек, който срещне бяла котка, скоро ще срещне сродна душа. Също по този начин появяването на бяла котка на пътя дава обещание дълго чакана среща.

Да срещнеш бяла котка е огромен триумф. Ако животното тича през пътя, можете умерено да си намислите предпочитание: то несъмнено ще се сбъдне.

Бяла котка, която пристигна на прага на къщата, ще се трансформира в същински амулет на щастието, в случай че я приемете.

Тайната мощ на белите животни

Белите котки имат способността да прогонват всевъзможни неприятности от къщата и да лекуват най -трудните неразположения. Ето за какво пухкавите домашни любимци са по -податливи на заболявания от другите.

Тяхната мощ от време на време не е задоволителна, с цел да обезпечи успокоение на притежателите им и в случай че животното ненадейно се разболее, значимо е освен да го излекува, само че и да открие повода за това злощастие. Възможно е в къщата да е направена магия на стопаните, с които косматият домакински любим не може да се оправи.

Енергията на белите животни е мощна и в случай че в къщата има домакински любим със снежнобяла шуба, тогава влюбените не би трябвало да се опасяват за възприятията си. Животните тънко усещат силата на космоса и стоят на стража над мощната взаимна обич, като не разрешават на никого да унищожи взаимното благополучие.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР