Котките, адаптацията на един от най-популярните мюзикъли на Бродуей, дело

...
Котките, адаптацията на един от най-популярните мюзикъли на Бродуей, дело
Коментари Харесай

Котките, бокс офисите и какви са очакванията за приходите на филма

" Котките ", акомодацията на един от най-популярните мюзикъли на Бродуей, дело на Андрю Лойд Уебър, е обект на доста деликатно изследване в интернет още от излизането на първите фрагменти, които Universal пуснаха през лятото.

Дали обаче любознанието към новата художествената форма на " Котките " ще пожъне търговски триумф?

Тъй като упованията за кино лентата се усилват с наближаването на излизането му от 20 декември в Съединени американски щати, към този момент се вършат догатки какви ще са приходите от кино лентата през първата седмица в бокс офисите. За момента съгласно Variety сумата е сред 15 и 17 милиона $.

Трябва да имаме поради обаче, че Universal взеха решение да пуснат кино лентата в седмицата, в която излиза и " Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър ", а заключителната част от сагата се планува да има един най-големите откриващи уикенди за годината. Дори и " Котките " да не се съревноваваха с " Междузвездни войни " в бокс офис класациите, триумфите на кино лентата отново са съмнителни.

Причината е, че ползата към мюзикълите постоянно е бил доста спорен, по тази причина е и доста мъчно да се създадат точни прогнози.

От наблюденията ни в обществените мрежи за настройките към " Котките ", считаме, че публиката се разделя на няколко лагера. Такива, които са доста разчувствани и нямат самообладание да гледат филмовата акомодация на обичания им мюзикъл и тези, които просто са любопитни да схванат какво се е получило. Разбира се, не трябва да подценяваме и отрицателно настроените, които обаче въпреки всичко ще дадат късмет на кино лентата, както и хората, които не биха го гледали, даже да им бъде опрян револвер в челото.

Ако желае да осъществя облага обаче, " Котките " се нуждае от огромен зрителски интерес. Universal похарчиха 100 милиона $ за основаването на кино лентата, като тази сума, не включва световни маркетингови или дистрибуторски разноски.

Да не забравяме обаче, че доста филми от категорията мюзикъли ( " Mamma Mia! ", " La La Land ", " Рокетмен " ) досега са постигнали съществени триумфи, тъй че нищо чудно " Котките " да ни изненадат прелестно. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР