Котката с пет крака Лу се превърна в сензация в

...
Котката с пет крака Лу се превърна в сензация в
Коментари Харесай

Котка с пет крака стана звезда в социалните мрежи (видео)

Котката с пет крайници Лу се трансформира в сензация в обществените мрежи. Котката към този момент е на седем години, само че славата пристигна при нея едвам в този момент.

Пухкавата звезда живее със стопанката си в Тенеси (САЩ). Джулия осиновила питомеца от подслон преди няколко години. „ Не планирах да осиновя котка, просто тъй като завършвах лицей и нямах визия в каква посока ще тръгне животът ми “, споделя тя.

След като приключила образованието си по приемна грижа, Джулия се натъкнала на фотография на Лу. Нямала потребност от доста увещание, с цел да я осинови, само че не минало без провокации. „ Тя беше ужасена през първите няколко дни “, признава Джулия. „ Но откакто излезе от черупката си и научих какъв брой е сладка, глупава и гальовна, знаех, че в никакъв случай няма да я пусна. “

Коцето незабавно се сдобила със страница в обществените мрежи, само че за черно-белия домакински любим се чу едвам неотдавна. Факт е, че Лу има потребност от сериозна интервенция и стопанката й се обърнала към интернет потребителите за поддръжка.

Лу, или Леги Лу, както е известна в тик-ток, неотдавна била диагностицирана с рак на млечните жлези. Джулия не може да си разреши скъпата интервенция и последващата рехабилитация, по тази причина тя се обърнала за помощ към хората в мрежата.

Тя даже не очаквала, че известността ще пристигна при нейния домакински любим толкоз бързо и хората ще стартират да реагират толкоз бързо на апела за помощ. Джулия е сигурна, че това ще бъде история с благополучен край.

„ Тази година гледах сметки на стойност 10 000 $ и се почувствах безусловно безпомощна “, изясни тя. „ Но знаех, че в случай че в миналото е имало котка, предопределена да бъде известна, това е тя. Имах възприятието, че TikTok ще даде подтик на славата й, тъй като има нещо толкоз очарователно и неуместно в нея, даже преди да забележите спомагателния крайник. “

Един от видеоклиповете на Leggy Lu към този момент е събрал над 15 милиона гледания, до момента в който различен, който разказва някои от постоянно задаваните въпроси, които Джулия получава за нея, се оказал също толкоз известен.

@leggylu5

Finally introducing my five-legged fluff ball to the world. Come back for more soon

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР