Котката на модния дизайнер Карл Лагерфелд може да се окаже

...
Котката на модния дизайнер Карл Лагерфелд може да се окаже
Коментари Харесай

Няма да повярвате кой ще наследи милионите на починалия Карл Лагерфелд

Котката на стилния дизайнер Карл Лагерфелд може да се окаже правоприемник на положението му. Самият дизайнер неведнъж е казвал това в изявленията, оповестява френското издание на Le Figaro, представено от Блиц.

Лагерфелд се сдобил с бирманската котка на име Шупет (Choupette) през 2011 година.  Той бил доста завързан към нея и даже искаше пепелта му да бъде разпръсната дружно с пепелта на майка му и котката, в случай че тя почине преди този момент.



Шупет има лична банкова сметка, тя е героиня на известен Instagram профил (159 хиляди абонати) и в Twitter (50 хиляди). Котката " заработва " от реклами милиони евро, отбелязва вестникът.

Лагерфелд не се разделял с котката и за минута и даже разгласил книга, отдадена на любимката му с четири лапи.



Във Франция животните не могат да наследяват, защото те не са нито физически, нито юридически лица. Това обаче е допустимо в Германия, в родината на Лагерфелд, само че и в този случай е належащо да се вземат поради законите на страната на престояване на дизайнера, т.е. Франция. Съществуват различни разновидности: да вземем за пример, да се остави положението на фонд или асоциацията, които могат да се грижат за котката или на приближен човек.



Френското издание отбелязва, че дизайнерът е помислил за това: през 2015 година той сподели в изявление: " Тя има своето положение и е наследница, в случай че нещо се случи с мен, индивидът, който се грижи за Шупет, няма да има потребност от нищо. "



На 19 февруари Карл Лагерфелд умира в болница на 85 години от рак на панкреаса.

Дизайнерът работи в фешън къщи Fendi, Chloe, Krizia. Той основава компанията, наречена на негово име през 1974 година. През 1983 година Лагерфелд става артистичен шеф на Chanel, където в началото работи върху основаването на сбирки прет-а-порте, а по-късно основава KL и KL by Karl Lagerfeld.





ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР