Котка на име Мадам Нокс отчаяно търси дом завинаги -

...
Котка на име Мадам Нокс отчаяно търси дом завинаги -
Коментари Харесай

„Изключителна и обичлива“ котка търси вечен дом два пъти по-дълго от всяка друга котка

Котка на име Мадам Нокс обезверено търси дом вечно - откакто е прекарала два пъти повече време в избавителен център от другите си котки.

12-годишната домашна късокосместа котка, разказана като " нежна и обичлива ", също е " изтъкната и сладка дама ", която се нуждае от любящ притежател, с който да се любува на златните си години. Досега мадам Нокс е прекарала два месеца под грижите на водещата благотворителна организация за хуманно отношение към животните, Battersea.

Въпреки любвеобилната си природа, тя към този момент е надхвърлила междинното време за очакване за дом, откакто е била гражданин на Battersea's London център за 60 дни - повече от два пъти междинния престой за една от котките на благотворителната организация (28 дни). Сега мадам Нокс се надява да откри оня специфичен човек, който може да й даде обич за цялостен живот.

На 12 години мис Нокс е стара котка, само че към момента е млада по сърце и общителна - както й харесва прекарва времето си с хора и се сгушва в скута им за няк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР