Котка, която явно не познава граници, измина 112 км,след като

...
Котка, която явно не познава граници, измина 112 км,след като
Коментари Харесай

Котка измина 112 км, след като скочила от една кола в друга

Котка, която очевидно не познава граници, измина 112 км,след като скочив колите на двама непознати, заяви Би Би Си. Джинджифиловият Сокс от Херн Бей, Кент, пътува до Уитстабъл с една кола, след което се качвана транспортно средство, пътуващо за Уолингтън в Южен Лондон. С връщането си вкъщи, котката действително е минала общо 224 км.



„ Скитащата “ котка Сокс е известна с приключенията и към залива Херн. Стопкадър: Би Би Си

Собственичката на котката Джесика Роу споделя, че постоянно ѝсе налагало да събира котката от разнообразни места - в това число и нощен клуб. Оттогава Сокс е осъден.

Пред Би Би Си Радио Роу споделя, че са ѝ разказали какСокс се е качил в кола на непозната жена в неделя следобяд. След това дамата го завела на ветеринар в Уитстабъл, само че котаракът избягал.

Джаки О`Конър се прибирала от плаж в Уитстабъл към дома си в Лондон, когато забелязала котката в колата си.

„ Карахме по автомагистралата, пеехме дружно, до момента в който се прибирахме, разговаряхме си и внезапно главичката на котката се подаде сред двата стола “, сподели тя.

О`Конър по-късно схваща, че котката е от залива Херн - на съвсем 112 км от вкъщи ѝ.

Роу показа, че Сокс е с четвъртата си каишка, защото „ не обича да ги носи “.

Собственичката на котката споделя, че е трябвало да събира Сокс от разнообразни места, в това число учебни заведения, офиси, плувен басейн, камион за доставка на Амазон, нощен клуб, даже и магазин за кебап.

„ Момчетата ми са на шест и осем години, котката ми даде добра процедура, когато пораснат, да знам по какъв начин да ги прибера у дома “, сподели тя.

Стопанката е основала страница във Фейсбук особено за приключенията на Сокс, защото любимецът ѝсе е появилна локална страница във Фейсбук осем пъти за две седмици.

Във вторник вечерта почитател на страницата, връщайки се с колата си от Стоунхендж, предложил да вземе Сокс и по този начин котката се събрала още веднъж сРоу и нейните деца.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР