Котешката тоалетна не звучи като най-привлекателното нещо, което да държим

...
Котешката тоалетна не звучи като най-привлекателното нещо, което да държим
Коментари Харесай

Защо ни трябва котешка тоалетна

Котешката тоалетна не звучи като най-привлекателното нещо, което да държим у дома. Особено когато нямаме домакински любим. Оказва се обаче, че свойствата й да попива течности и аромати могат да се употребяват и за други цели.
 Миризливите обувки и един трик, който ще ни помогне да го предотвратим
Лесен трик за попречване на миризливи обувки

Бързо и елементарно

Премахване на неприятни миризми

Определено количество котешка тоалетна без значение от типа й - бентонит, силикатна или биоразградима, можем да употребяваме в малко помещение като килер или мокро помещение, които миришат неприятно. Поставена в съд, тя поема неприятната миризма. Същата работа прави и при спортните обувки - би трябвало да напълним остарял чорап с нея и да сложим в обувките за през нощта. На дъното на коша за отпадък пък ще поеме освен " ароматите ", само че и попаднали вътре остатъци от течности.
 Снимка 374830

Ако имаме неприятния шанс да разлеем по-голямо количество лой на под, който е с плочки или пък бетон, можем да покрием петното с котешка тоалетна. След няколко часа смитаме останките и забърсваме с парцал. Този способ работи и за други типове течности.

Влагоабсорбатор

Текстилна торба с котешка тоалетна сполучливо се оправя с влагата в дребни пространства, да вземем за пример купето на автомобила или пък мокрото помещение. Само би трябвало да я сменяме през няколко дни, пишат LifeHack.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР