Котаракът, който е живял в дома на Сергей Скрипал в

...
Котаракът, който е живял в дома на Сергей Скрипал в
Коментари Харесай

Ужас! Котаракът на Скрипал изгорен с огнехвъргачка ВИДЕО

Котаракът, който е живял в дома на Сергей Скрипал в Солзбъри, е бил изгорял с огнехвъргачка. Това бе обявено в ефира на тв канала " Россия 24 ".

" Персийският котарак Неш ван Дрейк освен е бил приспан, вместо реабилитация, а е бил изгорял и то не в специфичен крематориум, а с огнехвъргачка ", описа водещият на програмата и назова това " дивотия в духа на Средновековието ", когато животните с черна четина били считани за слеги на дявола или помагачи на вещици и били изгаряни на клада ".

В дома на Сергей Скрипал е имало морски свинчета и котарак. За гибелта на животните бе обявено от английската полиция на 6 април. Гризачите умрели от обезводняване, защото къщата била запечатана за няколко дни. Котаракът бил открит тежко уплашен и бил изпратен в лабораторията за химическо оръжие Портън Даун край града. Ветеринарът решил да го приспи, с цел да го избави от страданията.

Според говорителката на съветското Министерство на външните работи Мария Захарова животните освен, че са починали при странни условия, само че са били и кремирани. " На пръв взор това може да породи следващата порция смешки от сорта " очистиха значими очевидци ", само че в реалност това са " значими очевидци ", защото става дума за химическо отровно вещество, което съгласно някои версии, може да е било употребявано в дома на Скрипал ", разяснява говорителката в страницата си във Facebook.

Ръководителят на английското сдружение за отбрана на животните PETA Елиза Алън упрекна за случилото се английските управляващи и прикани да бъде извършено следствие.

Източник Блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР