Косвените доказателства показват, че истината по-скоро е на страната на

...
Косвените доказателства показват, че истината по-скоро е на страната на
Коментари Харесай

Кадиев: Истината по-скоро е на страната на Божков

Косвените доказателства демонстрират, че истината по-скоро е на страната на Васил Божков. Това разяснява някогашният зам.-министър на финансите и народен представител от Българска социалистическа партия Георги Кадиев в събота пред бТВ, който през миналата седмица се оказа воин в комикса за Али Баба на укриващия се в Дубай Божков. Шаржовете описват историята към приемането на текста в Закона за хазарта, на който Божков се базира, с цел да заплаща държавна такса от 20% върху комисионните вместо 15% върху цената на направените залози.

Кадиев се разпозна в една от карикатурите, в която е наименуван “разбойник от опозиционната тайфа, внесъл закон, с цел да таксува пещерата на Али Баба с 15% налог върху оборота.

" Аз мощно допускам, че противоречивите текстове в Закона за
хазарта, по които той се облагал на по-ниската ставка, не са писани от Менда Стоянова, нито от хората към нея, а са ѝ донесени непосредствено от него (Васил Божков – бел. Ред.) Те са косвените доказателства, никой не знае къде е истината ", разяснява в събота Кадиев.

Според него не трябва да се има вяра 100 % на нито едната страна.

“Да не одобряваме за чиста монета всичко, което споделя Васил Божков, тъй като той има своите ползи, само че по никакъв метод не одобряваме за чиста монета, това, което споделя другата страна - Бойко Борисов и Владислав Горанов, тъй като и те имат своите ползи “, сподели Кадиев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР