Костюмите на Батман и Робин от телевизионния сериал Батман от

...
Костюмите на Батман и Робин от телевизионния сериал Батман от
Коментари Харесай

Оригиналните костюми на Батман и Робин отиват на търг

Костюмите на Батман и Робин от телевизионния сериал " Батман " от 60-те години на предишния век ще бъдат изложени на търг в Лос Анджелис дружно с други реликви от света на поп културата, в това число от сериалите " Стар трек " и " Щастливи дни ", съобщи Франс прес.

За костюмите, носени от двамата супергерои в 120 епизода от сериала " Батман ", които са били излъчени сред 1966 година и 1968 година , се чака да бъдат платени сред 150 000 и 200 000 $.
 
Original Batman and Robin costumes up for auction
— ARY News (@ARYNEWSOFFICIAL)

Според специалисти от аукционна къща " Профайлс ин хистъри ", която провежда търга на 17 декември, става въпрос за два неповторими костюма, носени от Адам Уест Бърт Уорд в облиците надлежно на Батман и Робин. За продажба ще бъдат препоръчани и други аксесоари от паметния сериал, като бюст на Шекспир, екипиран с копче, което разрешава да се отвори " батпещерата ", и червен телефон, с който е екипиран батмобилът.



Сред лотовете ще са също туники, носени от Уилям Шатнър и Ленард Нимой в облиците надлежно на Джеймс Кърк и Спок в " Стар трек ". Предполага се, че всяка от тях ще бъдат платени сред 40 000 и 60 000 $.

Черното кожено яке, носено от Хенри Уинклър в облика на Фонзи в " Щастливи дни ", пък би трябвало да откри покупател за минимум 25 000 $. /Йордан Ачков/
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР