Костюмът прави Spot да изглежда като огромно куче играчка. Разработчиците

...
Костюмът прави Spot да изглежда като огромно куче играчка. Разработчиците
Коментари Харесай

Boston Dynamics показа Sparkles, космато роботизирано куче, което може да танцува

Костюмът прави Spot да наподобява като голямо куче играчка. Разработчиците споделиха, че е основан, с цел да изследва " пресечните точки на роботиката, изкуството и развлеченията ".

В показаното видео Спаркълс танцува с истинския Spot. Танците са вероятни с помощта на Choreographer, инструмент за основаване и управление на придвижвания към музика посредством Spot API.

Инструментът Choreographer, който стана наличен предходната година за клиенти от медии и развлечения, преодолява празнината сред креативния развой на обичаен хореограф и техническия развой на програмиране на робот.
Просто казано, Choreographer проучва физиката и околната среда на Spot, като дава приоритет на салдото, преди да следва авансово заложените стъпки.

„ С тази атлетична просветеност, вградена в робота, можете просто да давате указания от по-високо равнище и Spot ще свърши останалото.

Ако бъдете помолени да извършите нещо физически невероятно или в случай че срещнете проблем като хлъзгав под, Spot ще откри допустимо придвижване, което е най-подобно на това, което е било поискано, и вместо това ще го...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР