Костюмът мисля, че беше почти 50 кг. Косата ми беше

...
Костюмът мисля, че беше почти 50 кг. Косата ми беше
Коментари Харесай

Тото: Не очаквах грозната маска на Камъка да стигне до тук

" Костюмът мисля, че беше съвсем 50 кг. Косата ми беше мокра, когато го смъкнах. Хората, които го носеха, непрестанно се оплакваха, че доста тежи и ми споделяха по-бързо да отпадам. Когато го видях за първи път, се уплаших. Не знам от какво е направен, само че падаха камъни и пясък от него. Създаден е от някаква материя, която е овъргаляна в пясък и камъни и наподобява достоверно. Аплодисменти за майсторите на костюмите “, изясни в изявление за Нова телевизия Тото.

" Нямах проблем с гласа, защото съм прочут като човек, който приказва. Знаех, че каквото и да запея, няма да ме разпознаят. Според мен хората не знаят по какъв начин пея, а единствено по какъв начин приказвам “, сподели още Тото. И подчерта колко мощно е заблудил детективите следователи, които имат отношение към всеки звук и тон.

" Не чаках тази грозна маска да стигне до тук. Мислех, че всички я ненавиждат, тъй като е грозна. Обществото желае единствено хубавици, само че не става по този начин. Трудна маска за носене, грозна за харесване, аз го назовах " калния “, тъй като изглеждаше като че ли съм паднал в някаква тиня и тя е засъхнала по мен “, изяснява повече за костюма Йонислав.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР