Костя Копейкин, прякорът на партийния лидер , вече е търговска

...
Костя Копейкин, прякорът на партийния лидер , вече е търговска
Коментари Харесай

Костя Копейкин вече е търговска марка на Възраждане


Костя Копейкин, прякорът на партийния водач, към този момент е комерсиална марка на " ". Тя е записана от партията в Патентното ведомство, демонстрира информация в регистъра на комерсиалните марки.

Костя Копейкин е комбиниране от съветското редуциране на дребното име на партийния водач Костадин и прякорът, с който политическите съперници го уязвяват поради откровените му проруски позиции, написа " 24 часа ".

Регистрацията на комерсиалната марка е направена от организационния секретар на " " в София Деян Николов посредством партийния юрист и зам.-председател Петър Петров. Заявяването на марката е станало на 20 юли.

Заявители са подали искане името да бъде записано в няколко разнообразни класове за артикули и услуги. Списъкът в поръчката включва то да бъде употребявано за голям брой неща като печатни материали, реклама, медии, образования, административни услуги, облекла, като включително влизат и спортни обувки, аксесоари за дамско долни дрехи, галони и всички други вероятни продукти, които са обхванати съгласно предявения клас. Няма обаче възбрана за използването на Костя Копейкин от трети лица или медии.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР