Костя Копейкин е добре познатият на всички прякор на лидера

...
Костя Копейкин е добре познатият на всички прякор на лидера
Коментари Харесай

Възраждане се опитва да патентова името Костя Копейкин като търговска марка

" Костя Копейкин " е добре познатият на всички прякор на водача на " Възраждане " Костадин Костадинов, а наподобява неговите съпартийници виждат капацитет в него, защото са решили да записват въпросното название като комерсиална марка. Това, воден от Патентното ведомство.

Търговска марка " Костя Копейкин " е декларирана от секретаря на партията в София Деян Николов посредством юриста и зам.-председател на " Възраждане " Петър Петров.

Прякорът на Костадинов в действителност идва от съветския превод на първото му име (Костадин в превод Костя - б.ред) и названието на дребната разменна монета в Русия. Много постоянно той е именуван и осмиван с него от своите политически съперници и критици поради искрено проруската политика, която води.

Заявители са подали искане името да бъде записано в няколко разнообразни класове за артикули и услуги. Списъкът в поръчката включва то да бъде употребявано за голям брой неща като печатни материали, реклама, медии, образования, административни услуги, облекла, като включително влизат и спортни обувки, аксесоари за дамско долни дрехи, галони и всички други вероятни продукти, които са обхванати съгласно предявения клас.

Притежаването на комерсиалната марка " Костя Копейкин " обаче не дава безспорни права на притежателите ѝ. Те не могат да забранят да вземем за пример на трети лица, печатни издания или медии да употребяват името. Патентът обезпечава права единствено в случаи, в който марката по името на Костадинов е употребена за търговия за артикули и услуги, декларирани от притежателя.

" Възраждане " обаче не развива активност в тази посока. С този ход партията най-вероятно се пробват по правосъден път да забранят потреблението на името " Костя Копейкин ", само че това юридически няма по какъв начин да се случи отвън сферата на търговията.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР