Костинброд е поредната община, в която продължава предизборната обиколка на

...
Костинброд е поредната община, в която продължава предизборната обиколка на
Коментари Харесай

Борисов удари рамо на Младен Маринов

Костинброд е следващата община, в която продължава предизборната обиколка на Бойко Борисов. Бившият вътрешен министър Младен Маринов още веднъж е лидер на листата на ГЕРБ в София област.

Кметът на Костинброд Трайко Младенов уточни, че в залата има негови сътрудници, кметове на извънредно мощни и извънредно развити общини, с помощта на ГЕРБ. И уточни, че за 4 следващ път откриват акцията с литургия в черква, тъй като е " значимо да почитаме Господ и да се реверанс им пред него, да знаем, че каквото праим, е богоугодно ". Той посочи, че ГЕРБ и министър председателят Бойко Борисов са помагали на всички общини, а идващите - на никого. По думите му Кирил Петков имал единствено една среща с НСОРБ и било покъртително, тъй като не можел да отговори на нито един въпрос.

Водачът на листата за София област, някогашният вътрешен министър Младен Mаринов уточни, че за последната година и 2-3 месеца страната тотално е спряла. " Загубили сме нашата финансова сигурност, националната ни сигурност, енергийната... Загубили сме нашето бъдеще, тъй като хората се чудят по какъв начин ще изкарат идващите месец-два и не мислят напред. До там ни докараха ", ядоса се той.

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР