Костадинов очаква честен Конгрес, Бербатов изрази съмнения Дългогодишният вицепрезидент на

...
Костадинов очаква честен Конгрес, Бербатов изрази съмнения Дългогодишният вицепрезидент на
Коментари Харесай

БФС избира: Сегашното ръководство на БФС и опозицията си размениха нападки

Костадинов чака почтен Конгрес, Бербатов изрази подозрения
Дългогодишният вицепрезидент на БФС Емил Костадинов, който сега извършва длъжността президент, въпреки и краткотрайно, съобщи, че чака напрежение на Конгреса на централата през днешния ден. Легендарният футболист се спря за малко пред медиите в хотел " Маринела ", като бе сбит.

" Очакванията ми за Конгреса са положителни. Имам любимец, само че ще го запазя за себе си. Колко пъти приказваме за честността на Конгреса? Винаги е бил правилен, подобен ще бъде и през днешния ден. Три години имаше нападки, чакам и през днешния ден ", съобщи Коща, очевидно визирайки опозицията в лицето на кандидатурата на Димитър Бербатов.

Бербатов също не остана задължен на сегашните шефове, намеквайки за подозрения по отношение на броенето на гласовете.

" Искрено се надявам всички публицисти да бъдете позволени в залата от самото начало. Да има доста камери, да се покрият нужните ъгли в залата. Номера и тарикатлъци не би трябвало да се случват. Имаме едно на разум от предишните Конгреси, че нещо може да се случи ", сподели голмайстор №1 в историята на националния ни тим.



Междувременно ЦСКА разгласи поддръжката си към Бербо - това стори изпълнителният шеф на клуба Филип Филипов.

" Левски ", в лицето на мажоритарния притежател Наско Сираков, съобщи, че ще " гласоподава за " Левски ".

Изненадващият претендент Георги Иванов - Гонзо съобщи, че се надява за победа на този, който е най-достоен. Директорът добави, че не е усетил удари под кръста в последните дни на акцията.

Георги Градев, който бе част от екипа на Димитър Бербатов, само че след това самичък се кандидатира, съобщи, че чака хората да гласоподават за смяната. И добави, че сред Михаил Касабов и Гонзо има сделка, че при победа на Иванов, Касабов ще бъде негов вицепрезидент.

Случващото се в залата може да гледате тук:

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР