Костадинов нарече сините фенове еничари, а те му отвърнаха да

...
Костадинов нарече сините фенове еничари, а те му отвърнаха да
Коментари Харесай

Заради ПСМ: Костадинов нарече сините фенове еничари, те му отвърнаха да внимава за здравето

Костадинов назова сините почитатели " еничари ", а те му отвърнаха да внимава със здравето. На тяхна страна застана и футболният клуб, като също излезе с позиция по абсурда.

" Националният клуб на последователите на " Левски " има дългогодишна и поредна позиция в поддръжка на демонтажа на срамния и позорен окупаторски монумент в Княжеската градина. Без да влизаме дълбоко в ямата, наречена българска политика, желаеме да заявим на водача на партия " Възраждане ", че да наричаш публиката на Левски " еничари ", надалеч не е потребно за политическата кариера, а и за здравето.

" С монумент стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята! ", реагираха на обидата последователите на синия тим.



Ръководството на ПФК " Левски " ги отбрани, като също разгласява публична позиция поради обидите, отправени от водача на " Възраждане ".

" Във връзка с разразилата се дискусия в последните часове, " ПФК Левски " декларира изрично, че не приема обидни квалификации като " еничари " и " дегенерати " да се употребяват по адрес на почитатели на клуба.

Ако има прояви от престъпен темперамент, призоваваме отговорните да бъдат открити и да понесат своята отговорност.

Да се нападат обаче последователите като цяло по този метод е изцяло неприемливо и няма по какъв начин да останем безучастни ", написаха от управлението на синия клуб.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР