Костадинов: Между Пеевски и Господ, президентът каза, че ще избере

...
Костадинов: Между Пеевски и Господ, президентът каза, че ще избере
Коментари Харесай

Костадинов: Между Пеевски и Господ, президентът каза, че ще избере Пеевски

Костадинов: Между Пеевски и Господ, президентът сподели, че ще избере Пеевски

С нас не са водени диалози за събаряне на Рая Назарян. Имали сме диалози единствено за третия мандат. Това съобщи по Българска национална телевизия водачът на Възраждане Костадин Костадинов, след което остро подлага на критика президента Румен Радев.

„ Вчера президентът взе страна – той сподели „ И Господ да изберат за ръководител на Народното събрание, аз няма да го избера за министър-председател “.

И тъй като тези хора от домовата книга съвсем всички са на Пеевски, действително Радев сред Пеевски и Господ, сподели, че ще избере Пеевски “, разяснява Костадинов.

„ Припомням, че Рая Назарян бе определена с гласовете на Има Такъв Народ с претекста да се отпуши работата на националното заседание.

Те от самото начало настояват, че не поддържат ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Предвид това, че Движение за права и свободи се разцепи,  сега зад Назарян има 98 индивида – това са гласовете на ГЕРБ и Пеевски. Защо да е неприятно да се избере нов ръководител на Народното събрание “, попита Костадинов още веднъж уточнявайки, че с тях такива диалози не са водени.

„ Всичко в българската политика е скица.

От 12 години тя се командва преди от Борисов и Пеевски, в този момент от Пеевски и Борисов.

И ние търсим опция да дадем опция на президента да не избира сред хора на Пеевски и Борисов, а той в този момент споделя, че и Господ да изберем няма да го назначи…

При 7-8 индивида на Пеевски и Борисов, хипотетично му даваме избор за един, който не е техен. И той споделя, че няма да го избере.

Според мен се е уплашил от медиите на Пеевски, които нападат администрацията му “, съобщи още водачът на Възраждане.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР