Костадин Костадинов. Снимка: ПП Възраждане“ Председателят на партията Възраждане“ Костадин Костадинов

...
Коментари Харесай

Костадин Костадинов за състоянието на българо-турската граница: Пред пълна разруха е

Костадин Костадинов. Снимка: Политическа партия „ Възраждане “

Председателят на партията „ Възраждане “ Костадин Костадинов показа своите наблюдения и усещания от посещаване на българо-турската граница в обществените мрежи. Описвайки положението й като „ съсипия, съсипия и съсипия “ , Костадинов акцентира унищожените гранични принуди, пробитата ограда и имигрантските биваци , които е видял по време на своето посещаване.

Костадинов цитира девиз, стоял в миналото над входа на разрушена застава: „ На държавната граница – държавен ред “ , употребявайки го като знак на положението на националната сигурност и държавността.

Освен това, ръководителят на „ Възраждане “ показва съществени терзания по отношение на обстоятелството, че граничното наблюдаване сега се прави от чиновници на други страни – Унгария, Румъния, Гърция, Австрия и Естония, което съгласно него отразява несъстоятелността и дефицита на запаси у българските гранични служби .

Костадин Костадинов предизвести, че България се намира на прага на своето „ цялостно заличаване “ . Той акцентира нуждата от незабавни ограничения за подсилване на граничната сигурност и възобновяване на националния ред.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР