Костадин Костадинов от ПП Възраждане“ коментира в кулоарите на НС

...
Костадин Костадинов от ПП Възраждане“ коментира в кулоарите на НС
Коментари Харесай

Костадинов разкри: Възраждане научи стряскащи неща за станалото в понеделник край Елхово

Костадин Костадинов от Политическа партия „ Възраждане “ разяснява в коридорите на Народно събрание убийството на граничния служител на реда край Елхово. Той съобщи, че „ Възраждане “ не желае оставката на служебният вътрешен министър Иван Демерджиев, тъй като по думите му тя няма да промени нещата, съобщи NOVINI.BG. Според него, отговорност би трябвало да се търси от тези, които са причина стоборът на българо-турската граница да бъде издигнат.

Костадинов изясни, че от оборудването там няма никакъв резултат, с изключение на да стопира дивите животни.

Той описа, че от „ Възраждане “ са в контакт с хора, които работят на границата ни с Турция и са разказали стряскащи неща за случилото се там. Но, изясни Костадинов, всичко се ревизира сега и когато бъде доказано, ще бъде осведомено обществото. Единствено, добави той, наученото не дава отговор по никакъв метод на информацията, която излиза пред обществото и е извънредно обезпокоително.

Костадин Костадинов, съобщи още веднъж, че би трябвало цялата войска да бъде изпратена на границата и да им е разрешено да стрелят „ на месо “ по този начин, както вършат и в Турция.

На въпрос за създаване на стена на границата, той отговори, че и две такива да се построят резултат няма да има, до момента в който няма кой да охранява.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР