Костадин Костадинов написа във Facebook страницата си, че е ходил

...
Костадин Костадинов написа във Facebook страницата си, че е ходил
Коментари Харесай

Костадинов проговори за приема при Митрофанова

Костадин Костадинов написа във Фейсбук страницата си, че е ходил на годишния дипломатически банкет в съветското посолство.

Той показва още, че преди две седмици е ходил в полското посолство на техния годишен дипломатически банкет, а по-рано е имал публична среща с алжирската посланичка Байя Бенсмаил в Народното събрание. Костадинов отбелязва, че след всяко такова събитие по протокол се прави публична фотография. По думите му тези приеми и срещи са обществени, като на някои от тях участват стотици хора. Припомняме, че ТАСС разгласява фотоси от приема, без да показва имена. На фотосите се виждат също Румен Петков, Волен Сидеров, Петър Курумбашев.

Костадинов разяснява, че след присъединяване му на приема евроатлантическата общественост у нас най-сетне е намерила едно доказателство, че „ Възраждане “ е проруска партия - една публична фотография с съветската посланичка. " Истината обаче е, че в действителност ние сме проалжирска партия ", написа той и прибавя, че за доказателство ползва фотография от срещата с алжирския посланик.

 

„ Официално посещаване на банкет дружно с още 500 души един път в годината в съветското посолство е едно, а вървене по три пъти в седмицата на секрети срещи в американското посолство е напълно друго “, разяснява водачът на „ Възраждане “. И показва, че визитата на приема е демонстрация на дипломатическо почитание към Русия.

По думите му Русия може да ни бъде единствено сътрудник и съдружник, както и Алжир. Костадинов показва, че сега Алжир е измежду най-големите снабдители на газ за Европа (вкл. и полутечен газ), написа Днес.бг. Тържествен банкет в навечерието на Деня на Русия се състоя в съветското посолство в София, съобщи през вчерашния ден ТАСС. На събитието участваха водачи на политическа партия " Възраждане ", както и български социалисти, ветерани, представители на доста български публични организации, на Българската православна черква, учени и културни дейци, уточни организацията.
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР