Костадин Костадинов много рядко се е осмелявал да критикува директно

...
Костадин Костадинов много рядко се е осмелявал да критикува директно
Коментари Харесай

Костадинов набра кураж и написа пост с критика към Бойко Борисов

Костадин Костадинов доста рядко се е осмелявал да подлага на критика непосредствено Бойко Борисов.

Вчера той обаче пусна сдържан пост, с който показва недоволството си от думите на Борисов, който през вчерашния ден осъди вандалските прояви към постройката на Европа в София без да посочва " Възраждане " като инциатор.

Лидерът на " Възраждане "  Костадин Костадинов се е засегнал и реши, че би трябвало да му отговори.

Публикуваме целя пост без редакторска интервенция: 

" Снощи Бойко Борисов осъдил (и той заедно Петко с жълтопаветниците) митинга на " Възраждане " против намесата на Европейската комисия във вътрешните ни работи. Съмнявам се той да е писал текста - въпреки всичко до момента не съм го чувал да употребява в речника си думи като инфилтрация и контрапункт:)

Все отново съм задължен да отговоря - инфилтрацията на враждебното американско въздействие в нашето общество продължава съвсем необезпокоявано към този момент повече от 30 години и беше време ние българите да почнем да се борим против този израстък в страната ни. С вчерашния митинг ние просто направихме следващата крачка по пътя, водещ ни към освобождението на страната ни от непознатите зависимости и обвързаности.

България още веднъж ще бъде свободна и самостоятелна! И нито ГЕРБ, нито патериците им Политическа партия и Доносническа България, нито която и да е от другите американски метастази в страната ни ще спре този необратим развой! "

Видно е, че Костадинов доста рядко подлага на критика Борисов непосредствено, а през годините е отпрявал рецензии към партията като цяло без никаква конкретика или някакви съществени разкрития.

Факт е, че политическата кариера на Костадинов през годините е неразривно обвързвана с представители на ГЕРБ като Красен Кралев и Любен Дилов - Син, които бяха основатели на кандидаткметската му акция във Варна през 2011 година под шапката на коалиция " Варна на следващия ден ".

Тогава рекламният необут и предстоящ министър на спорта на ГЕРБ Красен Кралев качи Костадинов на стотици билбордове във Варна го разгласи за " единствена опция на статуквото ".

После Костадинов бе назначен от ГЕРБ за шеф на музея в Добрич и също по този начин мистериозно отсранен след няколко години. Самостоятелната му формация  " Възраждане ", основана по концепция на зам. кметът на регион " Младост " Цончо Ганев, в общинския съвет на Варна работи съвършено с всички партии от политическия хоризонт. 

По време на акцията си през 2011 година Костадинов показва, че един от най-големите проблеми на Варна е, че не съумява да завоюва задоволително европроекти, които да я създадат " естествен европейски град ".

През 2014 година по време на митингите против кабинета Орешарски Костадинов намерено пази кмета на ГЕРБ Иван Портних.

Правителството на Пламен Орешарски саботира ръководството на Варна, тъй като води война с кмета и с Общинския съвет, декларира тогава в предаването " Зала Пленарна " на Дарик Варна общинският консултант от " Варна на следващия ден " Костадин Костадинов. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР