Костадин Костадинов, лидер на Възраждане“ заяви пред NOVINI.BG, че няма

...
Костадин Костадинов, лидер на Възраждане“ заяви пред NOVINI.BG, че няма
Коментари Харесай

Костадинов: България подивява, а ние се занимаваме кой ще бъде председател на НС

Костадин Костадинов, водач на „ Възраждане “ съобщи пред NOVINI.BG, че няма да има постоянен кабинет и ще отидем на нови избори.

„ Всичко това, което се случва в последните дни е артикул на доста тежки взаимни отстъпки, които до преди седмици се конфронтираха мощно. Политическата рецесия не се позволи, тя продължава.

Истината е, че защото сме в политическа рецесия, не се избра ръководител на 48-то Народно събрание “, съобщи Костадинов.

„ Преди изборите въпросът беше дали ще има държавно управление, след изборите заставам на дневен ред за малко въпросът дали ще има Народно събрание, а доста скоро ще е настоящ въпросът дали изобщо ще има страна “, сподели водачът на „ Възраждане “.

Това е най-сериозният проблем, установи той.

„ Голяма част от България подивява, а на фона на това ние се занимаваме кой ще бъде ръководител на Народно събрание “, съобщи политикът. Той подсети какъв брой огромна е инфлацията, проблемите с енергетиката. „ Не става нищо единствено и само със заклинания. Всичко се замита под килима – ден да мине, различен да пристигна “, сподели още Костадинов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР