Костадин Димитров от Твърдица спечели 5 000 лева от числовата

...
Костадин Димитров от Твърдица спечели 5 000 лева от числовата
Коментари Харесай

„Лотомания“ зарадва с 5 000 лева учител от Твърдица

Костадин Димитров от Твърдица завоюва 5 000 лв. от числовата игра „ Лотомания “. 26-годишният преподавател по български език е фен на заниманието и числата, а напълно неотдавна и потвърден късметлия.

Костадин посещава пункта на „ Евробет “ в Твърдица и прави прогноза за 8 цифри и 1 звезда в „ Лотомания “, на които залага 5 лв..

Щастливецът не съумява да отгатне вярната звезда, само че пък е безапелационно прецизен в познаването на всичките 8 цифри, което е задоволително, с цел да завоюва чек за 5 000 лв..

„ Стана напълно инцидентно, даже не следях числата на екрана. Чак при инспекцията на талона, видях четирицифрено число и се изненадах в действителност прелестно. Всички ме поздравиха и споделиха, че заслужавам тази облага “, споделя радостният Костадин.

Той не крие, че е религиозен и си има обред за шанс - постоянно целува талона преди да го съобщи на букмейкъра, тъй като е уверен, че това му носи шанс.

Тегленията на играта „ Лотомания “ можете да следите в пунктовете на „ Евробет “ и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с мобилното приложение, което можете да свалите от ТУК.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР