Костадин Димитров е новият кмет на Пловдив! Това показват резултатите

...
Костадин Димитров е новият кмет на Пловдив! Това показват резултатите
Коментари Харесай

Костадин Димитров е новият кмет на Пловдив!

Костадин Димитров е новият кмет на Пловдив ! Това демонстрират резултатите от първите екзит полове, които се вършат от две социологически организации под тепетата.
Прочетете още
Според данните от " Тренд " от 19:00 часа за претендента на ГЕРБ са дали своят вот 53,2%, а за Ивайло Старибратов от ПП- Демократична България – 41,2%.  Графата „ Не поддържам никого ” са отбелязали над 5%.

Резултатите са на фона на невиждано ниска изборна интензивност, която е под 25%. За съпоставяне преди седмица гласоподаваха 35%, а преди четири години тя е била 29% на балотажа.

Социологическите организации нямат данни за районните кметове в Пловдив. Те ще станат ясни при паралелното броене.

Кой е Костадин Димитров?

Роден е на 5 юни 1975 година Завършил е математика в ПУ “Паисий Хилендарски ”. Вицепрезидент е на Българската федерация по таекуон-до ITF. Дългогодишен треньор и състезател.

Работил е в частния бранш, а първата си обществена служба заема в регион „ Централен ”, като зам.-кмет.  През 2011 година е назначен за кмет на регион „ Тракия ”.

След първия си мандат печели на балотажа против Костадин Гаров през 2015 година.През 2019 година успеха му е по-категорична, като е единственият областен кмет, който печели още на първи тур – с 58%.

Семеен, с две деца.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР