Коста Стоянов е удобен за балотаж срещу Иван Портних, както

...
Коста Стоянов е удобен за балотаж срещу Иван Портних, както
Коментари Харесай

Благомир Коцев: Във Варна тече масово пренасочване на гласове от ГЕРБ към Възраждане


Коста Стоянов е комфортен за балотаж против Иван Портних, както през 2019 година – на варненци се предлага същият сюжет като преди 4 години

 

Вярвам, че ще стигна до балотаж и че ще печеля тези избори. Във Варна сега има всеобщо пренасочване на гласове от ГЕРБ към Възраждане. Вече подадох и сигнал до министъра на вътрешните работи по отношение на тази информация, сподели по време на дебата за Варна в бТВ Благомир Коцев, претендент за кмет на морската столица от ПП-ДБ.

Варненци още веднъж са изправени пред сюжета от 2019 година – Портних против Възраждане. Корпорации насочват чиновници във Варна да гласоподават за Възраждане, споделят ни хората в града. За ГЕРБ е комфортно да имат подобен конкурент, добави Коцев.

Попитан за елементи към информацията за пазаруване на гласове във Варна, той отговори, че някогашна хостеса от варненско заведение е рекордьор по преференции освен във Варна, а и в страната. Очакваме органите на реда да се произнесат по тези условия, сподели още Коцев.

Относно чистотата във Варна той уточни, че целият град е потопен в прахуляк и поправки, които не свършват. Големият проблем е сметоизвозването. Има големи камари от отпадък в града. Трябва да се усъвършенства тази услуга, която коства над 40 млн. лева – бюджет, който с изключение на всичко друго, не е усвоен. Хората вървят близо километър, с цел да си изхвърлят битовите боклуци, уточни още Коцев и сподели, че решението са дребни кофи за отпадък до домовете на хората, изключително във вилните зони, където улиците са тесни и отвън нормите, и там камиони не могат да влизат.

Варна би трябвало да има ясна и транспарантна община, а не както е в този момент – тя да работи непрозрачно и на уеб страницата й да няма налична и ясна за жителите информация, акцентира още Благомир Коцев.

Големите пътни артерии, построяването на паркинги и паркове във всеки регион са нещо, което жителите чакат. 175 милиона лв. се хвърлиха за няколко месеца за ремонт на над 90 улици. Там се работи некачествено, сигнализира Коцев и предизвести, че варненци би трябвало да са готвят за ремонт на ремонта. Той добави, че тази сума е равностойността на съвсем нов Аспарухов мост.

, включва поетапно създаване и рехабилитация на улиците и тротоарите, както и разширение на бул. „ Цар Освободител “. Сред другите му цели е организация за строителство на втори Аспарухов мост и основаване на предпоставки за разгръщане на града с нови квартали към неговата външна страна. Според Коцев това може да стане посредством развиването на съществуващите пътни артерии на запад, север и юг.

На въпрос за локалните референдуми, Коцев сподели, че първият подобен за Варна ще е за така наречен „ Дупка “ в сърцето на морската столица, чиято орис следва да се реши от хората.

България има явен път на развиване към Европейски Съюз, за разлика от вашата партия, която желае да извади страната ни от Европейския съюз, отговори Благомир Коцев на въпрос от претендента на Възраждане.

Според Коцев на варненци е даден избор сред досегашното ръководство на модела „ Портних “ и една нова страница в историята на града. Варна е под блокада от 10 години и не кметът ръководи, а сенчестите ползи, които го командват.

Варна е изправена пред Възраждане, която желае да помогне да се продължи модела „ Портних “. Вярвам, че варненци няма да разрешат това, сподели Коцев в заключителното си послание.

 

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР