КОСТА МЕСА, Калифорния (AP) — Джим Харбо не губи никакво

...
КОСТА МЕСА, Калифорния (AP) — Джим Харбо не губи никакво
Коментари Харесай

Джим Харбо се захваща за работа в първия ден от извънсезонната програма на Чарджърс

КОСТА МЕСА, Калифорния (AP) — Джим Харбо не губи никакво време в първия ден от извънсезонната стратегия на Лос Анджелис Чарджърс.

Вместо да събере целия екип дружно, с цел да очертае упованията за идващите три месеца, Harbaugh събра нападателя, с цел да стартира инсталирането на системата си, преди играчите да отидат на подготовка в залата за тежести. След това той се срещна със отбраната след утринната им подготвителна сесия.

„ Току-що навлязох във футбола – вкарвайки схемите, нападателно и отбранително. След това базовото образование. Когато споделям базово образование, това е просто да открия къде са всички, къде е тяхното базово равнище? В какво се нуждаят от усъвършенстване? Тук съм единствено с цел да вземам участие, ” сподели Харбо.

На тимовете с нов треньорски щаб е позволено да стартират стратегиите си отвън сезона две седмици преди останалата част от лигата. Чарджърс, Атланта и Вашингтон започнаха във вторник, до момента в който Каролина, Нова Англия, Сиатъл и Тенеси започнаха на 8 април.

Харбо също та...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР