Косопадът тревожи много жени и мъже. Той може да се

...
Косопадът тревожи много жени и мъже. Той може да се
Коментари Харесай

Защо се появява косопад и как да го предотвратим. Съвети от корейския бранд DOORI

Косопадът тревожи доста дами и мъже. Той може да се прояви в разнообразни етапи на живота и под въздействието на разнообразни фактори. Ако се сблъсквате с него за първи път или пък желаете да предотвратите появяването на този развой, в идващите редове ще откриете кои са най-често срещаните причинители и за какво си коства да се доверите на от марката Doori.
Не на нездравословните привички
Вярвате или не, косата се въздейства от всяко едно нещо, което се случва в тялото ни. Дори незначителна смяна може да форсира процеса на стареене на косъма и да докара до изобилен косопад. Нормалната загуба на косми дневно е към 100. Едва ли ще започнете да ги броите. Но в случай че при разресване върху четката остава цяла топка косми, то е добре да извършите малко изследване. Не бързайте с крайните заключения за съществени проблеми и започнете с най-лесното нещо. Замислете се дали има някаква смяна в ритъма ви на живот. Имате повече работа и се храните със сухи храни на крайник, минали сте на диета от несигурни източници, почнали сте да пушите или приемате лекарства по лично наставление? Всяко едно от тези дейности може да усили броя на космите по възглавницата или сифона в банята.

 Шампоан срещу косопад

Първата стъпка, която би трябвало да предприемете, е да опитате да ограничите нездравословните привички и да видите дали косата се повлиява от това деяние. Стъпка номер две е да откриете верния, с който да се справите с казуса допустимо най-бързо. Тук на помощ идва марката за корейска козметика Doori. Доверете се на Корейска грижа срещу косопад Doori Ki Gold Premium , включващ шампоан срещу косопад и балсам-маска Златна сила. Шампоанът срещу косопад набира потребни хранителни субстанции на скалпа на клетъчно равнище. Забавя стареенето на косъма и го прави по-еластичен. Укрепва структурата на кичурите и в това време подарява сатенен искра и бляскавост на цвета. Балсамът от същата серия е чудесно продължение на възстановяващото деяние на шампоана. Разполага с мощни хидратиращи свойства за кадифена мекост на косата. Насърчава обновяването на клетките и връща хидролипидния баланс на скалпа и косъма. Комбинацията от всички тези дейности последователно понижава косопада и го кара да остане в предишното дружно с нездравословните привички.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР