Косопадът може да е изключително притеснително и неприятно нещо, което

...
Косопадът може да е изключително притеснително и неприятно нещо, което
Коментари Харесай

Сложете край на косопада с тези домашни маски





Косопадът може да е извънредно притеснително и неприятно нещо, което да ни преследва цялостен живот и мъчно да открием избавление от него.

Някои домашни предписания обаче могат да оказват помощ по този начин, както доста разнообразни химични коктейли в бутилките в дрогерията не могат.

Домашни маски против косопад

Рецепта при косопад с мед и канела

В купичка смесете 2с.л. мед, 1ч.л. канела, 2с.л. зехтин и 1/2ч.ч. прясно мляко. Нанесете маската върху косата с масажни придвижвания и оставете да подейства 15-20мин. След това измийте с шампоан.



Домашна маска с овес
 Сбогувайте се с мазната кожа, с тези домашни маски за лице! Сбогувайте се с мазната кожа, с тези домашни маски за лице!
Мазната кожа може да бъде извънредно изтезание, досадно и настойчиво, което да ни тормози и лимитира от доста неща. Но тя елементарно може...

В 1ч.ч. Прясно мляко сипете няколко лъжици овесени трици и 2с.л. зехтин – би трябвало да се получи гъста каша, която да нанесете върху косата. Изчакайте маската да подейства 20мин. и по-късно измийте с шампоан.

Терапия против косопад с рициново масло

Ако се оплаквате от изтощена и капеща коса, 2-3 пъти в месеца си правете терапия с рициново масло. Нанасяте продукта върху косата с масажни придвижвания и покривате с шапка за баня. Стоите по този начин една нощ и на сутринта измивате с шампоан. Рициновото масло заздравява косъма и връща блясъка на косата.

5-дневна терапия против косопад с бира

В продължение на 5 вечери мокрете косата си със затоплена бира и по-късно я увивайте с шал или слагайте шапка за баня. Благодарение на потребните субстанции в състава си, бирата се е потвърдила като изпитан лек против косопад и изтощена коса.
 Домашна маска за сияйна кожа Домашна маска за сияйна кожа
Тази страхотна маска с кокосово масло ще хидратира и подхрани кожата ви, както никоя до в този момент от магазина не е съумяла. Отпуснати клепач...

Три предписания за маска с яйце

Вариант 1: Разбийте два жълтъка, прибавете 2с.л. Зехтин и 1/2ч.ч. Хладка вода. Нанесете сместа върху косата в посока от корените към върховете и изчакайте да подейства 15-20мин. След това измийте с шампоан. Не е целесъобразно да употребявате този вид за яйчна маска против косопад повече от 2 пъти в месеца.

Вариант 2: Пригответе пюре от половин краставица. Към нея прибавете 2с.л. зехтин, 1 яйце и 1с.л. мед. Разбъркайте до приемане на еднородна примес и нанесете маската върху влажна коса. Оставете да подейства 30мин. и измийте с шампоан.

Вариант 3: В купа разбъркайте 1 жълтък, 1с.л. Зехтин, 2с.л. зок от лук и 1ч.л. мед. След като намажете косата с маската, покрийте с шапка за баня и изчакайте към 2 часа. Накрая измийте с шампоан.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР