Космонавт на НАСА е настанен в болница с неизвестно състояние,

...
Космонавт на НАСА е настанен в болница с неизвестно състояние,
Коментари Харесай

Космонавт на НАСА е в болница с неясна медицинска диагноза

Космонавт на НАСА е настанен в болница с незнайно положение, заяви Sky News. Екипажът му трябваше да се върне на Земята преди два месеца, само че завръщането им беше възпрепятствано заради проблеми с капсулата Starliner.

Астронавтът, чието име НАСА не назова от съображения за дискретност, страда от неразбираем медицински проблем. НАСА в началото сподели, че целият екипаж е бил превозен до болничното заведение Ascension Sacred Heart Pensacola като предпазна мярка, само че не посочи дали целият екипаж или част от екипажа е имал проблеми, съобщи Нова телевизия.

Останалите трима членове на екипажа са напуснали болничното заведение и са се върнали в Хюстън, заяви галактическата организация. Матю Доминик, Майкъл Барат и Жанет Епс и съветският космонавт Александър Гребенкин пътуваха с галактически транспортен съд SpaceX Dragon. SpaceX разполага с флот от галактически кораби за многократна приложимост и са пътували 44 пъти до МКС.

Компанията, благосъстоятелност на Илон Мъск, остава единствената американска алтернатива за пътувания на астронавти на НАСА до и от галактическата станция. Starliner на Boeing, умислен като второ пътешестване в Съединени американски щати, е възпрепятстван от години на проблеми в създаването.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР