Космическият кораб Союз МС-11 се е скачил успешно с Международната

...
Космическият кораб Союз МС-11 се е скачил успешно с Международната
Коментари Харесай

Союз МС-11 се скачи с МКС

Космическият транспортен съд " Союз МС-11 " се е скачил сполучливо с Международната галактическа станция. Скачването е станало в 20:33 часа московско време. Това заяви ТАСС, като цитира известие на " Роскосмос ".

“Союз-ФГ ” ракетаси октябрдаги фалокатдан кейин илк бор ХКСга учирилди https://t.co/cVJ0zYmiEp pic.twitter.com/zspDJPvdzx
— Kun.uz (@KunUzNews) 3 декември 2018 година

С кораба пътуваха космонавтът от Роскосмос Олег Кононенко, американският астронавт от НАСА Ан Маклейн и канадският астронавт Дейвид Сен-Жак. Те ще останат на станцията 194 дни и ще изпълнят 48 опита и доста други задания.

Те са били посрещнати на МКС от С ергей Прокопиев (Роскосмос), Серена Анун (НАСА) и Александър Герст (Европейска галактическа агенция). Те са на станцията от юни и ще се върнат на Земята на 20 декември.

 Първата задача с хора след повредата се насочи към интернационалната станция
Първата задача с хора след повредата се насочи към интернационалната станция

Ракетата Союз-ФГ с транспортен съд Союз МС-11 беше изстреляна от космодрума " Байконур " в Казахстан

Припомняме, че експедиция 58-59 се насочи към Международната галактическа станция . Това е първата задача с хора към станцията след случая на 11 октомври .

Ракетата Союз-ФГ с транспортен съд Союз МС-11 беше изстреляна от космодрума " Байконур " в Казахстан по-рано през днешния ден . Това е първият полет за Маклейн и Сен-Жак и четвърти за Кононенко.

Скачването със станцията се очакваше да стане о коло 6 часа по-късно.

 Снимка 393169
Източник:

Припомняме, по време на последния полет с хора на 11 октомври породи нередовност две минути след изстрелването на ракетата. Руският космонавт Алексей Овчинин и американският астронавт Ник Хейг трябваше да катапултират и да се върнат на Земята.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР