Косматият мотоциклетист Дейв Майърс уреди плановете си за погребението си

...
Косматият мотоциклетист Дейв Майърс уреди плановете си за погребението си
Коментари Харесай

Дейв Майърс от Hairy Bikers планира погребението си преди да умре и имаше едно важно желание за гости

Косматият мотоциклетист Дейв Майърс уреди проектите си за погребението си преди гибелта и имаше едно предпочитание за гостите, беше обявено.

Кулинарната звезда умря в сряда на 66-годишна възраст, откакто беше диагностицирана с рак. Оттогава се приказва, че той към този момент е подготвил проекти за погребението си и е желал опечалените да се „ провиснал “ след главната работа.

Неговите проекти включваха ковчегът му да бъде изнесен до „ Най-доброто следва Заповядайте при The Scorpions, с цел да " развеселите всички ". Дейв сподели, че най-вече желае да бъде запомнен като човек, „ който е съумял “ и хората към него „ в никакъв случай да не лимитират “ задачите си.

The MailOnline погледна обратно към публикация на Роб Макгибън от 2014 година, където Дейв приказва за проектите си за погребението. Дейв сподели: „ Бих желал мартини с водка да се сервира преди църковна работа, с цел да се провиснал всички. Като начало, бих прочел „ Невинността “ на Блейк, по-късно „ Възходът на чучулигата “ на Вон Уилямс, с цел да ги разплача. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР