Кошмарното представяне на ЦСКА през пролетния полусезон продължи и на

...
Кошмарното представяне на ЦСКА през пролетния полусезон продължи и на
Коментари Харесай

ЦСКА падна и на Лаута

Кошмарното показване на ЦСКА през пролетния полусезон продължи и на " Лаута ". " Червените " изгубиха с 0:2 от Локо в Пловдив в последния си ма„ ч от постоянния сезон на efbet Лига и към този момент изостават безнадеждно от водача Лудогорец, който е с 9 точки преднина и дуел по-малко. До края на сезона остават единствено пет кръга. Райън Бидунга (16) откри, а Бирсент Карагарен (52) удвои и фиксира крайното 2:0.
" Червените " за четвърти път в последните си 5 турнирни мача не съумяха да вкарат гол. Те записаха единствено едно попадение, дело на Жорди Кайседо за успеха с 1:0 в предходния кръг против Берое.
Домакините бяха предвождани от Христо Колев-Бащата, който размени подалия оставка Александър Тунчев. Новият треньор смени схемата на игра, залагайки не на трима, а на четирима в защита. Гостите също бяха без своя ментор Стойчо Младенов, който в предходния дуел против Берое първо получи жълт картон, а по-късно и пряк червен, което му коства наказване за идващите три публични срещи. Те бяха водени от помощника на Стойчо Анатоли Нанков.
" Червените " започнаха по-активно и в третата минута Георги Йомов насочи шут, който откри външната страна на мрежата. Постепенно домакините изнесоха играта в по-предни позиции и в 16-ата минута откриха. Те получиха право да изпълнят фал, последва центриране в наказателното поле, което Бидунга засече с глава и топката влетя в мрежата. В 21-ата минута Локо за малко не стигна до втори гол. Петър Витанов върна от аутлинията към Димитър Илиев, капитанът на " смърфовете " шутира от десетина метра, само че право в Бусато. Осем минути по-късно добра алена офанзива приключи с чудесно центриране на Йомов към Кайседо, само че таранът не насочи добър удар с глава и изпрати топката в навън. В 37-ата минута пловдивчани реализираха доста рискова офанзива отляво, Томашевич стигна до аутлинията на границата на дребния пеналт и опитва подаване по земя, само че Томас Лам почисти с шпагат. Седем минути след почивката Локомотив вкара втори гол. " Смърфовете " комбинираха добре в половината на гостите, Карагарен овладя топката, преодоля в наказателното поле Мено Кох и със мощен шут в близкия ъгъл простреля вратаря Густаво Бусато. Едва в 55-ата минута гостите записаха първия прецизен изстрел. Това стори Варела с удар от границата на наказателното поле, който Илко Пиргов улови. В 64-ата и резервата Греъм Кери шутира, само че от много далечна отдалеченост, което се оказа решаващо и стражът на Локо без проблем избави. Четири минути по-късно Кери се измъкна по лявото крило и откри Бисмарк Чарлс на 7-8 метра фронтално против вратата, само че нападателят стреля високо над напречната греда. В 71-ата минута Томас Лам отстъпи мястото си на 17-годишния централен бранител от школата Росен Божинов. В 78-ата минута Митко Илиев засече с глава центриране от корнер, само че ударът не затрудни Бусато, защото отиде в навън.
Последното по-интересно състояние пристигна в заключителните секунди на срещата. Тогава ЦСКА получи право да извърши фаул, а след центрирането настана безредие и Кайседо можеше да вкара с глава, само че стреля неопределено.
Националният селекционер Ясен Петров изгледа дербито в компанията на президента на Локо Пд Христо Крушарски, а осъденият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов следи мача от козирката на " Лаута ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР