Кошмарно гостуване в Босна и Херцеговина преживяха футболистите на Клуж.

...
Кошмарно гостуване в Босна и Херцеговина преживяха футболистите на Клуж.
Коментари Харесай

Чехли и бутилки от трибуните посрещнаха "Клуж" в Баня Лука

Кошмарно посещение в Босна и Херцеговина претърпяха футболистите на " Клуж ". Румънският клуб се изправи против " Борац " Баня Лука в реванш от първия квалификационен кръг за груповата фаза на Шампионската лига.

В първия мач румънците " железничари " победиха с 3:1 вкъщи, а в Босна " Борац " даде стабилен отпор на именития си съперник и домакините вкараха две попадения в постоянното време. Това обнадежди публиката по трибуните. Феновете към този момент предчувстваха рулетката на дузпите. Румънските футболисти обаче мислеха по различен метод. В 118-ата минута Чипчиу вкара по този начин скъпия гол за " Клуж "!



По време на насладата след него от трибуните към терена полетяха бутилки, седалки и други предмети. Играчите на " Клуж " предстоящо демонстрираха на съдията, че са били замеряни даже със стъклени шишета, които можеха съществено да наранят футболистите.

Did someone lose a slipper?
— Emanuel Roşu (@Emishor)

А румънски публицисти показаха, че по терена е имало и... чехли. Явно някой от гневните босненски последователи се е прибрал необут след мача!

Borac Banja Luka's supporters tonight, vs CFR Cluj.
— Emanuel Roşu (@Emishor)

С това не се изчерпват комичните обстановки в срещата! При втория гол на " Борац " мрежата на " Клуж " се скъса, като се наложи интервенция на човек със стълба, който да я оправи.



Иначе " Клуж " продължава напред в борбата за място в групите на Шампионска лига, а идващият противник на отбора ще е " Линкълн Ред Импс " от Гибралтар.

Borac Banja Luka's second goal broke the net. Needed a little fixing.
— Emanuel Roşu (@Emishor)

" Борац " пък го чака солено наказване поради дейностите на почитателите!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР