Кошмарни спомени и морални дилеми ще връхлетят лекарите от Св.

...
Кошмарни спомени и морални дилеми ще връхлетят лекарите от Св.
Коментари Харесай

Откраднат живот: Ина Фотева се опитва да спаси новата болница, а доктор Врабчев – живота на доктор Стаменова

Кошмарни мемоари и морални алтернативи ще връхлетят лекарите от „ Св. Анастасия “ в новите епизоди на „ Откраднат живот: Любовта лекува “ от вторник до четвъртък в 20:00ч. по NOVA.

Случка с пациент ще предизвика пестник от страна на лекар Огнянова. Насилието от предишното ще се върне в съзнанието й, а обстановката ще ескалира в конфликт с лекар Табаков. Ина Фотева ще би трябвало да реши дали да направи най-големия компромис в живота си поради бъдещето на „ Св. Анастасия “, откакто получи ненадейна покана от надзорника на банката.

Доктор Врабчев ще потърси лекар Стаменова, която ще премине през тежка абстиненция, в която най-важна ще се окаже точно поддръжката на анестезиолога. Професор Цонев ще направи специфичен жест за рождения ден на лекар Кръстева. Ситуацията ще предизвика спорни страсти в връзките й със сестра Жекова и Евгения.

В новите епизоди Поли Грънчарова за първи път ще прекрачи прага на незабавното поделение като анестезиолог. Професионалното й амплоа ще я сближи още повече с доцент Захариев, а двамата бързо ще се окажат сътрудници в операционната.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР