Кошмарна случка се е разиграла под тепетата - тел в

...
Кошмарна случка се е разиграла под тепетата - тел в
Коментари Харесай

Кошмар! Кюфте с тел едва не уби пловдивчанин!

Кошмарна преживелица се е разиграла под тепетата - тел в изпечено кюфте от топлата витрина на известна комерсиална верига едвам не умъртви пловдивчанин. Агенцията по храните стартира инспекция по скандалния случай.
Иван Томов купува прясно изпечени кюфтета за обяд. Вместо месо обаче, в устата на възрастния мъж се оказва парче остра тел. Обядът му приключва в незабавен лекарски кабинет.
"Така ми сподели докторът, лекарят, при който отидох, уши-нос-гърло... поклати глава и извика: "Представяш ли си какво щеше да стане, в случай че беше влезнало малко във вътрешността?! ", разяснява пострадалият.
Иван Томов съобщи кюфтето с телта и с касовата записка в Агенцията за сигурност на храните. Инспекторите се ангажираха с инспекция: "При всички случаи ще бъде наложена глоба, според административно наказателните разпореждания по закона за храните. Тук има риск за здравето на потребителя ", доктор Снежана Пантелеева от Областна организация по храните в Пловдив.
Управителят на комерсиалния обект не пожела да разяснява находката, само че изясни, че кюфтетата от топлата витрина идват приготвени и на място единствено се пекат. Потърпевшият ще бъде обезщетен с бутилка вино.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР