Кошмарна нощ за Коринт, където избухна огромен пожар по обяд

...
Кошмарна нощ за Коринт, където избухна огромен пожар по обяд
Коментари Харесай

Откриха телата на двама доброволци, борили се с голям пожар в Гърция

Кошмарна нощ за Коринт, където избухна голям пожар по обяд на 29 септември. Заради мощния вятър пламъците се разпространиха в региона сред Дервени и Ксилокастро.

Намерени са телата на двама доброволци, които бяха в неопределеност от 21:30 часа на 29 септември.

Според зам.кмета на Коринт - Анастасиос Гиолис, жертвите са доброволци пожарникари на възраст сред 35 и 40 години. Те са локални и са отишли с моторите си към фронта на пожара, за да оказват помощ да чиновниците на пожарната.

 Намерено е тялото на убития водач на „ Хизбула “ Хасан Насрала Светът 2 мин. Намерено е тялото на убития водач на „ Хизбула “ Хасан Насрала  Два тона боклуци от Пирин събраха доброволци в „ Пиринско Чисти планини “ Съдържание от партньори 4 мин. Два тона боклуци от Пирин събраха доброволци в „ Пиринско Чисти планини “  Опасен вятър и интензивни превалявания през идващите 24 часа България 2 мин. Опасен вятър и интензивни превалявания през идващите 24 часа  Израел нанася удари и по цели на хутите в Йемен Светът 2 мин. Израел нанася удари и по цели на хутите в Йемен  „ Дъщеря ми към този момент щеше да е мъртва “: Маймуни избавят 6-годишно дете от обезчестяване Светът 2 мин. „ Дъщеря ми към този момент щеше да е мъртва “: Маймуни избавят 6-годишно дете от обезчестяване  Ужилени с 1 млн.: Жена твърди, че с брат ѝ са жертва на крупна имотна машинация с присъединяване на „ служител на реда “ Тази събота и неделя 11 мин. Ужилени с 1 млн.: Жена твърди, че с брат ѝ са жертва на крупна имотна машинация с присъединяване на „ служител на реда “  Цената на дървата за огрев: Очаква ли се повишение? Тази събота и неделя 2 мин. Цената на дървата за огрев: Очаква ли се повишение?  Намерено е тялото на убития водач на „ Хизбула “ Хасан Насрала Светът 2 мин. Намерено е тялото на убития водач на „ Хизбула “ Хасан Насрала  Два тона боклуци от Пирин събраха доброволци в „ Пиринско Чисти планини “ Съдържание от партньори 4 мин. Два тона боклуци от Пирин събраха доброволци в „ Пиринско Чисти планини “  Опасен вятър и интензивни превалявания през идващите 24 часа България 2 мин. Опасен вятър и интензивни превалявания през идващите 24 часа  Израел нанася удари и по цели на хутите в Йемен Светът 2 мин. Израел нанася удари и по цели на хутите в Йемен  „ Дъщеря ми към този момент щеше да е мъртва “: Маймуни избавят 6-годишно дете от обезчестяване Светът 2 мин. „ Дъщеря ми към този момент щеше да е мъртва “: Маймуни избавят 6-годишно дете от обезчестяване  Ужилени с 1 млн.: Жена твърди, че с брат ѝ са жертва на крупна имотна машинация с присъединяване на „ служител на реда “ Тази събота и неделя 11 мин. Ужилени с 1 млн.: Жена твърди, че с брат ѝ са жертва на крупна имотна машинация с присъединяване на „ служител на реда “  Цената на дървата за огрев: Очаква ли се повишение? Тази събота и неделя 2 мин. Цената на дървата за огрев: Очаква ли се повишение?

Досега шест села са получили указания за евакуация. Има изгорели къщи в село Елинико, а през днешния ден учебните заведения в региона на пожара ще останат затворени.

Засилени противопожарни сили се борят със стихията. Действат 330 пожарникари със 110 пожарни коли, 14 самолета и 10 хеликоптера. Помагат и доброволци и тежка техника, както и две машини на Министерството на защитата.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР