Кошмари в кухнята“ вече трета година не може да бъде

...
Кошмари в кухнята“ вече трета година не може да бъде
Коментари Харесай

Никой не иска шеф Манчев! Готвачът фалира всяко заведение, до което се докосне

„ Кошмари в кухнята “ към този момент трета година не може да бъде продължено, макар високия си рейтинг. Седмият сезон на кулинарното предаване на Нова телевизия по този начин и не вижда бял свят, а повода за това е основният му воин началник Манчев.

Повечето заведения, които са били част от шоуто, към този момент са или банкрутирали, или с различен притежател. Негативната реклама, която Иван Манчев им е направил, е била съдбовна за тях.

Затова към този момент трета година нито един от притежателите на ресторантьорско заведение у нас не желае да изложи бизнеса си по малкия екран в „ Кошмари в кухнята “. Поведението на началник Манчев е толкоз непоносимо, че някак убеждавало клиентите му, че не е добре да се върви там.

Така да вземем за пример ресторант в Карлово е банкрутирал, откакто в ефир Манчев посочил и разяснил в какъв брой неприятна кухня се готвят ястията. Същото сполетяло пицария в Дупница и ресторант в София.

Затова към този момент ресторантьорите не желали и да чуят за началник Иван Манчев. Така предаването „ Кошмари в кухнята “ не може да снима седмия си сезон.

Неприятният темперамент на Манчев си проличава и в други излъчвания. В „ Черешката на тортата “, където той стана прочут, непрекъснато прави унизителни за участниците смешки, което демонстрира липса на образование и просвета.

От Нова телевизия към този момент обмисляли промяна на началник Манчев за „ Кошмари в кухнята “, с което да убедят ресторантьорите да вземат участие, само че самата идея на предаването е такава, че няма по какъв начин заведенията да не получат рецензии.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: началник Манчев Кошмари в кухнята
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР