Кошмарен инцидент едва не отнел живота на родителите на Румен

...
Кошмарен инцидент едва не отнел живота на родителите на Румен
Коментари Харесай

Всички Мълчат, Но Току-Що Лъсна! Преди Минути Семейството На Президента Румен Радев Е

Кошмарен случай едвам не лишил живота на родителите на Румен Радев. Драмата се разиграла през лятото на 2016 година. Тогава актуалният държавен глава гастролирал из страната поради предизборната акция, обвързвана с идните президентски избори.

Домът на родителите му в хасковското село Славяново горящ като факла. По време на пожара майката и бащата на президента били в къщата си. Единствено съответната и бърза реакция на пожарникарите от Хасково избавила махалата от огромна покруса. За благополучие родителите на Радев се разминали с най-лошото, само че домът им съвсем бил изпепелен.

Най-големи са вредите в двора им, който изгорен изцяло. Щети от пожара, вилнял в дома на Радеви, има и в прилежащата къща. И до през днешния ден аргументите за огнената буря остават неизяснени.

Майката на президента Станка към момента не може да не помни ужаса, който е претърпяла този ден. Тя в началото решила да не споделя със сина си за случилото се. Но по-късно решила да му каже, защото нямало по какъв начин да го резервира в загадка.

Веднага откакто научил за случилото се, Румен Радев се прибрал в бащиния си дом. Родителите му били освен уплашени, само че и обезпокоени по какъв начин ще се оправят с ремонта на опожарения си дом. Румен Радев персонално се заел с разчистването на двора и ремонта на дома.

Настоящият президент е живял в къщата в село Славяно до трети клас. След това родителите му се преместили поради него в Хасково. Но откакто се пенсионирали, двама решили да се върнат на село, написа „ Ретро “.

При всеки комфортен случай, Румен Радев гостува на родителите си. Той не крие привързаността си към родния край.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР