Кошмарен инцидент е станал в Ломско снощи, научи агенция BulNews.

...
Кошмарен инцидент е станал в Ломско снощи, научи агенция BulNews.
Коментари Харесай

Див екшън в Северозапада! „Мерцедес“ блъсна 3-годишно дете, роднините му смляха шофьора от бой

Кошмарен случай е станал в Ломско нощес, научи организация BulNews. Мъж е блъснал с колата си 3-годишно дете. За благополучие хлапето се отървало без съществени контузии, само че водачът си изпатил крепко от юмруците на неговите родственици.
Инцидентът се е разиграл малко след 21 часа в село Разград, община Вълчедръм. 33-годишен мъж от Долни Цибър карал лекия си автомобил „ Мерцедес “ по улиците на селото. Изневиделица пред колата му изхвърчало хлапето, което било оставено без наставнически контрол. Мъжът не съумял да спре в точния момент и го блъснал.
Момиченцето останало да лежи под предната ризница на колата, без да е прегазено. Когато видели стряскащата панорама, негови родственици се нахвърлили върху водача и почнали грубо да го постановат. Конфликтът бил преустановен от дошъл на мястото полицейски екип.
За благополучие се оказало, че детето е без съществени пострадвания. То неотложно е превозено към болничното заведение в лом, където медиците установили, че няма контузии и фрактури, а единствено охлузни рани и нерешителност. След прегледа било освободено за домашно лекуване.
На лидера на лекия автомобил са направени проби за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, които са негативни. Съставен му е акт по Закона за придвижване по пътищата.
За случая е известена Районна прокуратура – Монтана, формирана e кореспонденция.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР