Кошмарен инцидент е преживяла синоптичката от БНТ Ева Кикерезова и

...
Кошмарен инцидент е преживяла синоптичката от БНТ Ева Кикерезова и
Коментари Харесай

Красива наша синоптичка претърпяла страшен инцидент по време на новогодишен купон

Кошмарен случай е претърпяла синоптичката от Българска национална телевизия Ева Кикерезова и то точно на Нова година. Най-красивата измежду синоптичките като по чудо не изгубила зрението си на празника, откакто сачма от револвер я уцелила сред очите.

Инцидентът с блондинката се случва по време на новогодишен ваучър, на който тя отишла с половинката си. Веднага след настъпването на 12-ия час един от гостите на купона извадил револвер и стрелял с него във въздуха. Сачма от оръжието обаче изхвърчала при единия от изстрелите и се забила тъкмо сред очите на синоптичката. За огромен шанс сачмата единствено разранила челото на Ева Кикерезова, като не съумяла да засегне зрението й.

Силно уплашена и уплашена от злополучния случай, синоптичката сама призна какво й се е случило - от профила на колежката си в Българска национална телевизия Карина Караньотова в обществените мрежи.

Оказа се, че Карина, която е доведена щерка на Аня Пенчева от брака й с Ивайло Каранйотов, също е претърпяла случай на Нова година. Неин другар, без да желае, й прогорил косата с бенгалски огън. И по подигравка на ориста и Карина Каранйотова, и Ева Кикерезова се бяха оповестили против зарята и бомбичките за новогодишните празници, които основават неизразим стрес у домашните любимци и бездомните кучета и котки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР