Кошмарът в Негован продължава. Полицията е открила трети труп в

...
Кошмарът в Негован продължава. Полицията е открила трети труп в
Коментари Харесай

Кошмарът в Негован продължава! Откриха нов разчленен труп

Кошмарът в Негован продължава. Полицията е разкрила трети мъртвец в софийското село. Тялото е било разфасовано по същия свиреп метод, както останалите два натрупа, оповестява TrafficNews.

Органите на реда не престават да претърсват сектора.

Припомняме, че през уикенда край водоема до селото бяха открити останките от два разложени и разфасовани натрупа със следи от огнестрелни рани в черепите.

Битова драма най-вероятно стои зад бруталното ликвидиране.

Първите експертизи сочат, че телата са на възрастни мъж и жена. Най-вероятно те са били убити преди два месеца. Първоначално са смъртоносно простреляни в главата, а по-късно - разчленени и изхвърлени край водоема. Криминалистите работят и по версията жертвите да са убити от техен родственик и да не са били обявявани за търсене.

"След осъществяване на повторния оглед са открити голям брой човешки остатъци в 3 бидона и 5 чувала. Те сочат, че се касае за два натрупа. Единият сигурно на жена, за другия към момента не се знае какъв е полът на жертвата.

Напълно допустимо е убийството да е осъществено от роднина и лицата да не са оповестени за търсене ", сподели представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР