Кошмарът с контузиите в големия тенис продължава. №1 в света

...
Кошмарът с контузиите в големия тенис продължава. №1 в света
Коментари Харесай

И Надал рухна, Чилич на полуфинал

Кошмарът с травмите в огромния тенис продължава. №1 в света Рафаел Надал стана следващата жертва на „ епидемията “ от началото на годината. Испанецът бе заставен да направи нещо, което доста рядко си разрешава – да се откаже преди края на мач. Матадора отстъпи мястото на полуфиналите в Мелбърн на противника си Марин Чилич (Хърватия) при резултат 6:3, 3:6, 7:6 (5), 2:6 и 0:2 в петия сет. Още в четвъртата част Рафа изиска медицински таймаут, а по-късно продължи играта, само че не беше в положение да оказва действителна опозиция. Все отново той изкара 3:47 чака на корта преди да постави оръжие.

„ Трудно е да се каже каква е травмата, мускулна е, само че не знам на кой мускул – призна миналогодишният финалист. – Ще би трябвало да мина проучвания. В четвъртия като че ли кракът ме съобщи. Тогава разбрах, че нещо се е случило, само че не знаех какъв брой неприятно е. Съжалявам за пропуснатата опция. “

Чилич призна, че схванал за проблемите на Надал едвам при медицинския таймаут. Хърватинът даде обещание да не подценява идващия си противник Кайл Едмънд, с цел да стигне до трети край на Големия шлем в кариерата си.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР