Кошмарът на любителите на грижата за кожата е, когато се

...
Кошмарът на любителите на грижата за кожата е, когато се
Коментари Харесай

Феновете на красотата се възхищават на „магическите“ лепенки за пъпки от 26p, които „лекуват петна за една нощ“

Кошмарът на феновете на грижата за кожата е, когато се разсъните и откриете, че за една нощ на лицето ви се е появило планинско леке. За благополучие, купувачите са възхитени от набор от лепенки за пъпки, които идват на помощ всякога и освен прикриват петното, правейки го съвсем невидимо за виждане, само че също по този начин третират петното, тъй че появяването му да изчезне доста за няколко часа.

Пакет от 24 лепенки Dots for Spots коства £6,29 на Amazon – което възлиза на 26p всеки. Лепенките работят вълшебен, като всмукват мръсотията и замърсяванията от вашите петна с включването на съставки като салицилова киселина, зелен чай и хиалуронова киселина в хидроколоидното покритие.

С лепенките за зит са полупрозрачни и ултратънки, те се сливат с кожата ви безпроблемно, което значи, че можете да се занимавате с гримирането си както нормално, без да дразните пъпката, до момента в който покритието също работи като преграда, с цел да предотврати тези, които не могат да оказват помощ, само че чоплят, д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР